070 335 455
06:00 - 23:00
KOŠARICA (
0
)
KOŠARICA (0)
Rezervacije

Rezervacija predavalnice

Sodoben prostor z vrhunskim ozvočenjem, ki ga lahko uporabljate v različne namene (seminarji, predavanja...). Če izvajate seminarje, tečaje se vam lahko pridruži 40 ljudi, v kolikor izvajate rekreacijsko - sprostitvene aktivnosti, pa je dovolj prostora za nemoteno vadbo 15 oziroma maksimalno 20 oseb.

Večnamenski prostor je opremljen z vrhunskim ozvočenjem (+ mikrofon) in sodobno tehnično opremo. Na voljo imate namreč možnost najema prenosnega računalnika, projektorja in projekcijskega platna ter tablo. V celotni zgradbi vam je na voljo dostop do brezžične internetne povezave (wireless). Prostor je tudi klimatiziran.

Ostale prednosti

  • V kolikor koristite naše catering usluge ali najem tehničnih izdelkov, se cena najema večnamenskega prostora zmanjša tudi do 30 %.
  • Ko potrebujete pomoč pri izvedbi ali organizaciji – smo tu za vas!
    Ponujamo Vam našo pomoč, in sicer vam za vaše skupine uredimo ugodna prenočišča z okusno prehrano in prevozom. Organiziramo rojstnodnevne zabave za najmlajše in ostajamo odprti, da prisluhnemo vašim potrebam in željam.
  • Pri najemu prostora za zaključene družbe smo Vam na voljo za individualni dogovor, saj Vam zagotovimo več različic sodelovanja.
Možnost prilagojenih ponudb! Za več informacij o storitvi najema predavalnice nas lahko kontaktirate.

Postopek rezervacije

Za oddajo rezervacije je potrebno biti prijavljen. Če uporabnikšega računa še nimate si ga lahko naredite tukaj.
Postopek je enostaven! Izberite želeni datum in čas (povlecite z miško ali s prstom, če ste na telefonu) na koledarju spodaj. Odpre se vam obrazec za rezervacijo, kjer vpišite zahtevane podatke in kliknite rezerviraj zdaj.

Za rezervacijo izpolnite spodnji obrazec in pritisnite gumb "Rezerviraj zdaj".


Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×