070 335 455
06:00 - 23:00
KOŠARICA (
0
)
KOŠARICA (0)
Bubkina edinstvena ponudba
VINAPENINE

STRUNE - BELO, ŠČUREK

Vino je rumeno zelene barve, z onjjavami po svežem sadju (citrusi, breskve...) in po svežih travah.

MALVAZIJA , EDI SIMČIČ

Globlja zlatorumena barva nakazuje visoko zrelost. Nos je poudarjen, presenetljivo saden, celo prezrel. Vonjave po suhih in svežih breskvah ter marelicah se prepletajo z balzamičnimi notami in notami mediteranske makije.

CONTEA, VALTER SIRK

Vina odraža izrazito ravnovesje okusa, vonja ter svežine. Edinstvene kvalitete teh strukturnih vin pridejo še posebej do izraza v kombinaciji z vrhunsko kulinariko. Izbirate lahko med ConteA Beli pinot, ConteA Chardonnay in ConteA Merlot.

MODRA FRANKINJA, LIPEJ

Kakovostno rdeče suho vino ZGP.

ZELENI SILVANEC, KLET KRŠKO

Skoraj zlato rumeno barvo, lepo sestavljen in dovolj prepoznaven vonj po jabolku, zreli hruški, vinogradniški breskvi in ananasu, v ustih razneži s polno, zrelo in dolgo kislino. Mehke svežine mu ne manjka, zato ne bo hitro zapustil mize in kozarcev.

CABERNET SAUVIGNON, PRINČIČ

Eleganca in nežni tanini oblikujejo nežen okus vina, svežina vina poudarja njegovo pitkost. V vinu zaznamo harmonijo gozdnih sadežev, polnost ki se je oblikovala v hrastovih sodih.

LIONESS, VINA JARKOVIČ

Sveža penina z drobnimi mehurčki. Penina Lioness je prejela bronasto medaljo na Great American International Wine Competition 2020.

KRALJEVA PENINA, KLET KRŠKO

Drobni in fini mehurčki govorijo o kakovosti: drobnejši in finejši ko so, boljša in zrelejša je penina. Vonj je čist, saden, svež, po rdečih češnjah, malinah, robidah.

MARIO, KELTIS

Oranžna penina, katere osnovno vino je bilo pridelano z osemmesečno maceracijo. Na nos zaznamo zeliščne note in prezrele sadeže. Arome, nenavadne za peneče vino.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×