070 335 455
06:00 - 23:00
KOŠARICA (
0
)
KOŠARICA (0)
O Bubka baru

Za Bubko je kriv Gianni

Svojo mladost je preživel na atletskem stadionu in bil v devetdesetih letih skupaj z Juretom Rovanom in Primožem Kozmusom velik up slovenske atletike. Gianni je kot pionir in mladinec v skoku s palico dosegel sam vrh državne atletike in se uspešno udeleževal velikih mednarodnih tekmovanj.

Njegov športni vzornik je bil ves čas in je še Sergej Bubka.


Na evropskem mladinskem prvenstvu je leta 1997 osvojil 8. mesto. Nadaljno pot mu je preprečila poškodba.

Gianni je tako športno pot zamenjal za podjetniško in leta 2008 je v Dečnem selu pri lipah Sergej Bubka dobil svoj lokal.

Povezati vse generacije

Lokal Bubka je nastal z idejo, da poveže vse generacije, od najmlajše pa vse do najstarejše in združi prijetno in zabavno, s koristnim in športnim. Ekipa Bubke svojim obiskovalcem ne želi ponuditi le velik izbor pijač, dobro kavo, sladoled in pizzo, ampak veliko več. Želimo, da bi se v prijetnem podeželskem okolju počutili sproščeno in domače in da bi se na Bubkino teraso vračali, kot k svojim prijateljem.

Za vsakega nekaj

Če ste žejni, vam je na voljo največja ponudba pijač v Posavju, za prazen želodec poskrbimo s pizzo in prigrizki, za osvežitev v poletnih dneh pa s sladoledom. Tudi če ste v stiski s časom, se oglasite, skuhali vam bomo kavico za na pot.

Če doma mogoče ne pridete do interneta ali bi kakšno službeno elektronsko sporočilo radi poslali v miru in ob kavici, vam je v Bubki na voljo brezplačen dostop do računalnika in interneta ter brezplačna uporaba wireless-a.

Velika (v hladnih dneh toplo ogrevana) terasa ne služi le za klepete, ampak vam ob velikih športnih dogodkih pričara tudi odlično športno vzdušje, saj lahko na velikem platnu spremljate prenose vseh velikih tekem, ob tem pa vam postrežemo še z akcijskimi pijačami.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×